Γκρεμισμα

Γκρεμισμα

Αναπαλαιώσεις σπιτιών – κτιρίων

Μπορούμε να αναλάβουμε το γκρέμισμα και την αφαίρεση κάθε είδους στο κτίριο σας. Έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε ολόκληρα τμήματα τοίχων, γυψοσανίδες καθώς επίσης και όλα τα δάπεδα και πατώματα. Αφαιρούμε πλακάκια, ξύλινα δάπεδα, μωσαϊκό, μάρμαρα.

Διαθέτουμε:

  • κομπρεσέρ για σπάσιμο μπετό
  • έμπειρο προσωπικό για κατεδαφίσεις και ότι άλλο χρειάζεται με χειρονακτική εργασία πάνω στην δουλεία μας. (όπου δεν υπάρχει πρόσβαση με μηχάνημα
  • μικρά & μεγάλα μηχανήματα για κατεδαφίσεις


Γκρεμισμα Γκρεμισμα Γκρεμισμα
περισσότερες φωτογραφίες »

Για να επιτύχουμε στην εργασία μας στηριζόμαστε σε έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία, έχουμε τα καλύτερα και σύγχρονα μηχανήματα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και επιβλέπουμε στενά και υπεύθυνα κάθε ανακαίνιση που εκτελούμε. Οι προτάσεις μας ενσωματώνουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Υλοποιούμε τις ιδέες, στις οποίες καταλήγουμε σε συνεργασία με μαζί σας, με οικονομικό τρόπο και δίνοντας έμφαση στο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Ακόμη, βασική μας μέριμνα είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ώστε οι εργασίες να εκτελούνται έγκαιρα, και η διαρκής ενημέρωσή σας για την πορεία του έργου.

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια σοβαρή εργασία που απαιτεί συνέπεια, εμπειρία και οργανωτικότητα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ΤΕΧΝΟΚΟΠΕΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ αναλαμβάνουν την κατασκευή νέων κτιρίων ( μονοκατοικία, πολυκατοικία, αποθήκη κ.α. ) με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Στις κατασκευές μας υλοποιούμε με ακρίβεια όλα όσα προβλέπουν οι μελέτες των αντίστοιχων Οικοδομικών Αδειών σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Οι δεξιοτεχνίες μας

Ενδεικτικά αν μπορούμε να μετρήσουμε την εργασία μας

Ανακαινίσεις
95%
Επίχρισματα
75%
Διαμαντοκοπες- Αδιαταραχτη κοπή
92%
Απομάκρυνση Μπαζών
85%

Γιατί να μας επιλέξετε

Μερικοί μόνο από τους λόγους που είμαστε προταιρεότητά σας

Είμαστε επαγγελματίες στο χώρο μας

Σε κάθε μας εργασία δίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγαπάμε τη δουλειά μας.

Προσπαθούμε ο χώρος σας να γίνει όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Είμαστε αφοσιωμένοι 100% σε αυτό που κάνουμε

Οι υψηλές τεχνικές και τα σύγχρονα εργαλεία είναι αυτά που μας βελτιώνουν καθημερινά.