Ποιοι είμαστε

Απομακρυνση μπαζων

Ανακαινίσεις - προσθήκη κτιρίων

Η εταιρεία Τεχνοκοπές Σπυριδάκης αναλαμβάνει την απομάκρυνση μπαζών από το χώρο σας χωρίς να λερώνει ή να καταστρέφει τον υπόλοιπο χώρο. Με προσοχή και επαγγελματισμό αφαιρούμε και απομακρύνουμε κάθε είδους οικοδομικού μπάζου από το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η απομάκρυνση γίνεται με δικά μας ειδικά μηχανήματα κατάλληλα για αυτή τη χρήση και αυτοκίνητα για την πλήρη μεταφορά αυτών.

  • ανακαίνιση σπιτιών
  • ανακαίνιση καταστημάτων
  • ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων
  • ανακαίνιση κτιρίων


Ανακαινίσεις - προσθήκη κτιρίων Ανακαινίσεις - προσθήκη κτιρίων Απομακρυνση μπαζων
περισσότερες φωτογραφίες »

Για να επιτύχουμε στην εργασία μας στηριζόμαστε σε έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία, έχουμε τα καλύτερα και σύγχρονα μηχανήματα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και επιβλέπουμε στενά και υπεύθυνα κάθε ανακαίνιση που εκτελούμε. Οι προτάσεις μας ενσωματώνουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Υλοποιούμε τις ιδέες, στις οποίες καταλήγουμε σε συνεργασία με μαζί σας, με οικονομικό τρόπο και δίνοντας έμφαση στο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Ακόμη, βασική μας μέριμνα είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ώστε οι εργασίες να εκτελούνται έγκαιρα, και η διαρκής ενημέρωσή σας για την πορεία του έργου.

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια σοβαρή εργασία που απαιτεί συνέπεια, εμπειρία και οργανωτικότητα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ΤΕΧΝΟΚΟΠΕΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ αναλαμβάνουν την κατασκευή νέων κτιρίων ( μονοκατοικία, πολυκατοικία, αποθήκη κ.α. ) με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Στις κατασκευές μας υλοποιούμε με ακρίβεια όλα όσα προβλέπουν οι μελέτες των αντίστοιχων Οικοδομικών Αδειών σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Οι δεξιοτεχνίες μας

Ενδεικτικά αν μπορούμε να μετρήσουμε την εργασία μας

Ανακαινίσεις
95%
Επίχρισματα
75%
Διαμαντοκοπες- Αδιαταραχτη κοπή
92%
Απομάκρυνση Μπαζών
85%

Γιατί να μας επιλέξετε

Μερικοί μόνο από τους λόγους που είμαστε προταιρεότητά σας

Είμαστε επαγγελματίες στο χώρο μας

Σε κάθε μας εργασία δίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγαπάμε τη δουλειά μας.

Προσπαθούμε ο χώρος σας να γίνει όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Είμαστε αφοσιωμένοι 100% σε αυτό που κάνουμε

Οι υψηλές τεχνικές και τα σύγχρονα εργαλεία είναι αυτά που μας βελτιώνουν καθημερινά.