Ποιοι είμαστε

ΤΕΧΝΟΚΟΠΕΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ από το 1989 στο χώρο των μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Οι ΤΕΧΝΟΚΟΠΕΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 έπειτα από δραστηριότητα και επαγγελματική εμπειρία 20 χρόνων στον χώρο των μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων από το 1989.

Η εταιρεία στελεχώνεται αρχικά από τα αδέλφια Μανώλη & Γιώργο Σπυριδάκη και συνεχίζει μαζί με τον Στέλιο Σπυριδάκη με έμπειρο κ εξειδικευμένο προσωπικό ενώ συνεργάζεται με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων για την επίτευξη του ποιοτικότερου αποτελέσματος, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές και απαιτήσεις κάθε έργου.

Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας, είναι η αρτιότητα των μελετών και κατασκευών που αναλαμβάνει, η οποία οφείλεται στο υψηλό επίπεδο γνώσεων & εξειδικευμένου έμπειρου προσωπικού της, γεγονός που εδραιώνει τη σχέση αξιοπιστίας με τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, αλλά και την ανακατασκευή εσωτερικών & εξωτερικών όψεων κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου τους.

Για να επιτύχουμε στην εργασία μας στηριζόμαστε σε έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία, έχουμε τα καλύτερα και σύγχρονα μηχανήματα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και επιβλέπουμε στενά και υπεύθυνα κάθε ανακαίνιση που εκτελούμε. Οι προτάσεις μας ενσωματώνουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Υλοποιούμε τις ιδέες, στις οποίες καταλήγουμε σε συνεργασία με μαζί σας, με οικονομικό τρόπο και δίνοντας έμφαση στο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Ακόμη, βασική μας μέριμνα είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ώστε οι εργασίες να εκτελούνται έγκαιρα, και η διαρκής ενημέρωσή σας για την πορεία του έργου.

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια σοβαρή εργασία που απαιτεί συνέπεια, εμπειρία και οργανωτικότητα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ΤΕΧΝΟΚΟΠΕΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ αναλαμβάνουν την κατασκευή νέων κτιρίων ( μονοκατοικία, πολυκατοικία, αποθήκη κ.α. ) με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Στις κατασκευές μας υλοποιούμε με ακρίβεια όλα όσα προβλέπουν οι μελέτες των αντίστοιχων Οικοδομικών Αδειών σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Οι δεξιοτεχνίες μας

Ενδεικτικά αν μπορούμε να μετρήσουμε την εργασία μας

Ανακαινίσεις
95%
Επίχρισματα
75%
Διαμαντοκοπες- Αδιαταραχτη κοπή
92%
Απομάκρυνση Μπαζών
85%

Γιατί να μας επιλέξετε

Μερικοί μόνο από τους λόγους που είμαστε προταιρεότητά σας

Είμαστε επαγγελματίες στο χώρο μας

Σε κάθε μας εργασία δίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγαπάμε τη δουλειά μας.

Προσπαθούμε ο χώρος σας να γίνει όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Είμαστε αφοσιωμένοι 100% σε αυτό που κάνουμε

Οι υψηλές τεχνικές και τα σύγχρονα εργαλεία είναι αυτά που μας βελτιώνουν καθημερινά.